Fery Vanhemelryck’s blog

Supportersactie Hasselt studentenregatta

Posted by Fery Vanhemelryck op 17 april 2008

Net als bij de vierde editie van de Hasselt Student Regatta daagt schepen van Studentenzaken Valerie Del Re ook dit jaar de studenten van Diepenbeek en Hasselt uit om met de studentenclub, het kot, de vriendenkliek of welke groep dan ook, op de meest originele manier uit de hoek te komen tijdens de roeirace.

“De groep die op de meest opvallende, ludieke, ja zelfs belachelijke manier in de kijker loopt terwijl ze supportert voor één van de deelnemende ploegen aan de HSR, kan een vat bier winnen dat meteen na de regatta aangeboden wordt”, vertelt schepen Del Re.

“We zijn bijzonder benieuwd wat we dit jaar gaan meemaken. We hopen alleszins dat nog meer groepen dan vorig jaar zich geroepen voelen hun team op indrukwekkende wijze naar de eindmeet te brullen of te loodsen. Uiteraard kijken we ook al uit naar knotsgekke supporters tijdens de vlottenrace die de regatta voorafgaat, en waaraan 17 studentenverenigingen deelnemen. Wie het meest in de kijker loopt, kan ’s avonds stevig trakteren.”

Vorig jaar won mijn studentenvereniging A.S.G. het vat omdat ze zo goed gesupporterd hadden voor het XIOS Roeiteam. 4 A.S.G.-ers hadden zich geel geverfd en XIOS op hun buik/rug geschreven. Spijtig genoeg vind ik geen foto’s, als iemand er heeft stuur je ze maar door. Bedankt Lieve voor de foto!

supportersactie A.S.G.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: