Fery Vanhemelryck’s blog

VVS-barbecue /uit in Gent

Posted by Fery Vanhemelryck op 3 juli 2008

De VVS-barbecue was weer fantastisch. Heel lekker gegeten, veel oude bekenden gezien en nieuwe mensen leren kennen. Een paar mensen die ik enkel van facebook of blogs kende voor de eerste keer ontmoet. Leuke discussies gevoerd over onderwijs, de achteruitgang van het socialisme in Vlaanderen, halal-vlees verderstuderen enz.

De barbecue was trouwens spotgoedkoop, 5 euro voor 3 stukken vlees en zoveel drank als je wou. Zeer studentvriendelijk dus :-) En nadien was er nog vlees over dus de 3 stukken vlees zijn er 6 of 7 geworden. De lokatie was zeer goed, vlak bij het station van Gent maar toch rustig en een beetje groen.

Rond een uur of tien zijn we richting overpoort getrokken om nog een pintje te drinken. Ellen C en ik gingen als enigen te voet, de anderen wachtten op de bus. Maar ik wou graag een stukje van Gent zien en het was warm genoeg. Voor we op café gingen zijn Christophe en ik ons gaan installeren bij Ward op kot.

Nadien gingen we met de hele groep een pintje drinken in de goei goesting.

Rond twaalf uur ben ik met Piet , Glenn , Korneel en Philip  naar de Pallieter geweest. De pallieter is een leuk danscafé waar ik bij mijn vorige Gentse avontuur ook wat pintjes heb gedronken met Korneel.

Na een tijdje zijn we nog naar een paar andere cafés gegaan om de rest van VVS te zoeken.

We zijn Matthias en Gertie nog tegengekomen op een of andere fuif in een café waar ik de naam niet meer van ken. Deze keer sloten we niet af met frietjes van Julien maar met gratis barbecue in de cuba Libre. Daar was een strandfuif geweest met gratis BBQ, niet zo lekker als de VVS barbecue maar als afsluiter was dat wel smakelijk.

Meer foto’s vind je in mijn picasawebalbum (dat ik vaker moet gebruiken) of op facebook.

Advertenties

Eén reactie to “VVS-barbecue /uit in Gent”

  1. Frank said

    Ola, eten en drinken aan €5, daar kunt ge uw broek niet aan scheuren! :d

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: