Fery Vanhemelryck’s blog

Hasselt Ziiingt

Posted by Fery Vanhemelryck op 13 juli 2008

Vrijdag zijn we naar Hasselt Ziiingt geweest met een paar vrienden. Het was leuk en gezellig ondanks de regen :-) Gelukkig hadden we een paraplu bij en regende het niet de hele tijd.

Iedereen kreeg een liedjeskrantje en de meeste mensen zongen uit volle borst mee. Ondanks het slechte weer was er toch veel volk op het Dusartplein in Hasselt. Zelfs toen het hard regende bleven de Hasselaren dapper meezingen van onder paraplu’s en tentjes. Er was veel volk, ook veel bekend volk. We waren nog onze wiskundeleraar van het vierde middelbaar tegengekomen. We hadden nog even bijgepraat over de situatie op het Lyceum. Blijkbaar zijn er heel veel van onze oud-leerkrachten al op pensioen. Ik begin oud te worden. Er was ook heel wat XIOS-volk. Een paar docenten, iemand van het secretariaat en ook een van de werkmannen, Herwig. Na hem even te overhalen was hij wel te vinden voor een polonaise.

De drank was wat duur naar studentennormen dus hebben we zoals in de goede oude tijd wat genachtwinkeld. Zo’n lekker frisse fles appeljenever smaakt nog steeds. Zeker in aangenaam gezelschap.

Voor het Limburgs volkslied op het einde probeerden Geert en ik nog op het podium te geraken om mee te zingen. Maar dat was spijtig genoeg te hoog en er was veel security. Toevallig was ook een van de roeiers van de KHLim security aan het spelen maar hij kon ons ook niet helpen :-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: