Fery Vanhemelryck’s blog

Terrasfilm Runkst

Posted by Fery Vanhemelryck op 29 juli 2008

Iemand zin om mee te komen naar de terrasfilm in Runkst? Het lijkt mij een goede film en met mooi weer zijn terrasfilms altijd leuk. Ik ben twee keer in Kuringen naar de terrasfilm geweest en daar was het altijd superleuk. Ik verwacht van Runkst niets anders.

Voor de tweede keer is iedereen van harte uitgenodigd op zaterdagavond 2 augustus vanaf tien uur om samen gratis te kijken en te genieten van ‘The Bucket List’, een film met Jack Nicholson en Morgan Freeman, op het Sint-Hubertusplein in Runkst.

Deze terrasfilm wordt aangeboden door de Runkster SP.A-mandatarissen: burgemeester Herman Reynders, schepen Valerie Del Re, gemeenteraadslid Sarah Stemgee, provincieraadslid Tom Vandenhoudt, OCMW-voorzitter Frank Vandehoudt en OCMW-raadslid Hilde Vandergoten.

Filminhoud

The Bucket List’ handelt over de belevenissen van twee terminaal zieke patiënten die één ding gemeen hebben: ontsnappen uit de kankerafdeling van het ziekenhuis om de lijstjes met dingen, die ze ooit nog hadden willen doen, te gaan uitvoeren. De film duurt 97 minuten. Rond twaalf uur zal de activiteit afgelopen zijn. Er zijn voldoende zitplaatsen voorzien.

Kuringen

De volgende terrasfilm in Hasselt is geprogrammeerd in het Prinsenhof in Kuringen. Daar wordt dan op vrijdag 15 augustus vanaf 22u de prent ‘No Country For Old Men’ vertoond, eveneens gratis.

Info: www.terrasfilm.be, 0476/24 96 08

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: