Fery Vanhemelryck’s blog

Nacht van de ingenieur

Posted by Fery Vanhemelryck op 16 februari 2009

Donderdag 19 februari is de tiende editie van de nacht van de ingenieur. Het leukste feestje van het jaar gaat weer door in de fitlink in Diepenbeek. De voorbije jaren heb ik geholpen met de organisatie. Dit jaar sta ik aan de andere kant. Ik mag met Electrabel/GDF SUEZ op de jobbeurs staan om nieuwe ingenieurs aan te werven. Als je nog een job zoekt kom je maar even langs…

Alle informatie vind je op http://www.nachtvandeingenieur.be
Alle bedrijven die komen: Link

Busdienst:

De Nacht van de Ingenieur heeft als doel om bedrijven die op zoek zijn naar jonge en afstuderende ingenieurs-studenten met deze mensen in contact te brengen. Alle afstuderende ingenieurs-studenten, zowel industrieel als burgerlijk, en technische professionele bachelor studenten worden daarom uitgenodigd met gratis inkom!. Je krijgt gratis toegang tot de jobbeurs EN de fuif!
Gratis inkom kan aangevraagd worden via volgend e-mail adres met vermelding van je naam, onderwijsinstelling en richting:
gratiskaart@nachtvandeingenieur.be
Je wordt op de gastenlijst geplaatst en krijgt een stempel die toegang geeft tot de jobbeurs EN de fuif. OPGELET: gratis inkom voor afstuderende studenten is enkel geldig tussen 20u en 21u
Aan alle andere feestgangers worden gratis kaarten weggegeven via een MSN-wedstrijd! Voeg onderstaand e-mailadres toe aan je contactlijst.
nachtvandeingenieur@live.be
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: