Fery Vanhemelryck’s blog

Pukkelpop

Posted by Fery Vanhemelryck op 15 juli 2010

Ik hoorde net dat alle combitickets voor pukkelpop verkocht zijn.

Na een leuk festivalletje in Werchter begon het te kriebelen om ook weer naar Pukkelpop te gaan.
Drie dagen gaan leek mij financieel, qua aantal verlofdagen en muzikaal minder aantrekkelijk. Dus heb ik vandaag nog rap een dagticket gekocht.
Vrijdag zijn de leukste groepen, en heb ik een grappige festivalbuddy.
Ik ga dus enkel op vrijdag. Vraagje: mag je na 00u01 in de nacht van donderdag op vrijdag eigenlijk binnen met een dagticket voor vrijdag? :-)

Of staat er een beginuur op de tickets?

Alle Pukkelpop combitickets zijn de deur uit, meldt de organisatie donderdag. Het is de eerste keer in de 25-jarige geschiedenis van Pukkelpop dat dit gebeurt.

Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen wordt er dagelijks een maximum van 62.500 bezoekers op de wei in Hasselt-Kiewit toegelaten. Op de jubileumeditie van het festival spelen onder meer Placebo, Iron Maiden, Snow Patrol, Queens Of The Stone Age, The Prodigy en Soulwax.

Dagtickets zijn nog wel te krijgen, maar in de voorverkooppunten zijn alle tickets helaas uitgeput. Bestellen kan enkel online via www.proximusgoformusic.be en www.pukkelpop.be/nl/tickets . Dagtickets kosten 76 euro (exclusief servicekosten van 4,5 euro per ticket). Andere websites kunnen geen geldige tickets aanbieden. De organisatie wijst er verder op dat ook de verkoop van die dagtickets razendsnel gaat.

Tickets op straat kopen, valt af te raden. Het biedt geen garantie dat het om officiële Pukkelpop tickets gaat. De toegang tot het festivalterrein kan je ontzegd worden bij aankoop van een onofficieel ticket. (mvdb)

Volgend jaar denk ik dat ik alleen naar Pukkelpop ga. Qua sfeer, locatie, gezelligheid, muzikaal en artistiek aanbod vind ik dat toch nog wat leuker.
En ik kan met de fiets gaan :-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: